Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, June 17, 2010

Blog fan page ! Opinion needed !

I telah melonjak satu tapak dalam dunia blogging ni. Cehh cehh ayat tak sesuai langsung. Sebenarnya, I dah buat page untuk blog I. Yah, so called fan page. Jika anda suka blog I, boleh la like di fan page tersebut. I memang suka try new things and widget. Kadang-kadang rasa macam dah serabut je blog I ni. 


Mintak pendapat you guys boleh? Blog I serabut tak? Ada yang tak kena tak dengan benda-benda di sidebar tu? Apa yang perlu di buang? Fuu banyak gila, macam soalan SPM. Haha. Mintak tolong yah.


oh ya, ini url ke page blog I.


6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Liyanaa. said... REPLY

okay i dah like :P hihi

haaa. meh sini kakak cite sikit, yang blog list tu u minimize kan dia jadi 5 sahaja. so jadi keje la sikit hihi

ardinihumaira said... REPLY

ok je dear.. tak berserabut pun... ^__^ dni paling suka ur banner tu. simple tapi menarik!

hudhud said... REPLY

@ardinihumaira hehe time kasih :) ramai nya suka header tu. i buat pun tk pikir pape haha

hudhud said... REPLY

@Liyanaa. jadi keje maksudnya apa? hehehe

lassiegewdix said... REPLY

lassie da wat .
tp tak aktif lerh .

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix knp tk aktifkan? hehe

Post a Comment

Next Previous Home