Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, June 23, 2010

Contest gadis paling comel

Sebenar nya, sebenar nya, I malu nak join contest ni. Sebab I nak kata comel tu, comel benda lain ada la. Alaaa, 'comel' aka chubby. Ha tang tu I comel la. Ha ha ha. Tapi sebab I telah di tag oleh Cik Tia kita ni, maka I buat jugak la. He he thanks to Tia ♥


ok, contest ni actually dia anjurkan oleh Cik Ain. Siapa nak tahu syarat-syarat contest ni boleh la melawat di SINI



maka dengan itu, i akan pertaruhkan gambar I yang paling comel ni. ha ha ha. *motif kau gelak?* T____T


bajet amoi. ah so ada la. 

Lepas tu kena jawab soalan ye adik-adik

Apakah benda comel/cute yang anda suka?
Benda ke? Binatang tak boleh eh? Baru nak jawab kitten. He he he. Macam contest ni kau pulak yang punya eh. Ok lah, benda comel yang I suka adalah ; 


CUTE NOTEBOOK !

Dulu I suka kumpul notebook yang comel macam ni. Sayang nak guna. I ada satu yang I beli kat Miss T. Ala, kedai pink-pink tu. Tapi bulu-bulu dia dah kotor. Buku tu kecik je, tebal sikit. Cover dia berbulu warna pink tapi dah kotor. Huuu sedihnyaa.

Ok lah, I nak tag contest ni kepada LASSIE sebab dia pun cute ! Hehe.

ok itu aja. Babai

4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Liyanaa. said... REPLY

tak comel tak comel. i lagi comel LOL

CLICK sini untuk lebih comel LOL

lassiegewdix said... REPLY

HAHAHA .
tag fer me ?!!
terkejut tau .
okey darl :)
t lassie wat .

* mintak halal tag lame yang lassie x amek lagi . bley x ? :P

Nurain Hasan said... REPLY

hyep.dtg sekodeng entry ni
;)

hudhud said... REPLY

@Nurain Hasan hehehe tak comel ke? :P

Post a Comment

Next Previous Home