Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, June 26, 2010

Business header & ruangan iklan !

Hello !


Tak pernah-pernah lagi la rasa nya I cerita pasal bola kat blog ni kan? Haha. I frust lepas prestasi England macam merosot je. Terus tak tengok langsung. But tadi I sempat la tengok Portugal vs Brazil. Punya la bersemangat I tengok ni, last last 0-0 je? Hahaha hampeh !


Ok lah, back to business. Sebenarnya I nak buat perkhidmatan buat header ni. Murah je RM 5 sebab I buat header static je macam kat atas tu. Yang flash-flash belum lagi ye. Boleh berpinar mata I nanti haha. So kalau siapa-siapa nak, boleh comment kat entry ni ok. RM 5 je, murah, murah ! Hehe.


Btw, I rasa nak buat ruangan untuk disewa jugak. Tapi ni still lagi dalam perbincangan. Cehh nak bincang dengan siapa je? I mean otak I la still tengah berbincang hahaha. So siapa yang nak blog diorang di iklan kan kat sini, boleh la request di comment ini juga ok. Kalau ada request baru I buat. Kalau takde, tak buat lah. Hehe. Ruangan iklan tu probably dalam RM10 sebulan. Kalau ramai yang request, I buat RM 5 je. I kan baik hati. Hehe :D


I nak buat contest ! Tapi tengah fikir ni nak bagi hadiah apa. Akan di update dalam next entry ! See yaa ! ♥


contest rambut paling lawa. boleh tak? hihi :P

8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Liyanaa. said... REPLY

u buat rambut paling lawa mcm mana i nak join :( *sobs*

naz said... REPLY

rambut paling lawa:) itu belum ada orang buat. mesti akan jadi bestt :) pasal iklan tu i pun ada banyak minta untuk buat khidmat pengiklanan. tapi i nie je belum terbuka hati hahaha

(o.0") said... REPLY

jgn wt contest paling lawa. aku tak ley join nt ;Pp bertudung. miahahaha. btw, good luck dgn bisnes br kau.

Rara Nasiha said... REPLY

ala,contest rambut paling lawa?i pakai tudung plak.hehe. tapi oke je contest tu.

sherah said... REPLY

huuuu nicee!alaa kawan2 punya pasal kasi free lahh hehe.i pun header still under construction haha
baru nak edit2 header i hehe

hudhud said... REPLY

haha ok semua, i tak buat contest rambut paling lawa lah ! don't worry ! :D

hudhud said... REPLY

@naz buat la u. side income :P

shey said... REPLY

header u superb lah , comel je (:

Post a Comment

Next Previous Home