Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, June 10, 2010

buffered earning and to-do-list

hello people :)

Tiap kali online je, mesti ada benda yang I wajib kena buat. Sometimes ada jugal la lupa. Tapi rasa nya better I ada to-do-list. So, I create one;

  1. Check blog for any comments
  2. Login Facebook. 
  3. My town
  4. Hotel City
  5. Petville
  6. Nightclub City
  7. Social City
  8. Treasure Isle
  9. Nuffnang
  10. Baru la I on Myspace.
Fyi, num 3 sampai 8 tu semua Facebook games. Gila kan nak control semua? Tu pun dulu I ada Farmville, Restaurant City, Cafe World & Fishville. Tapi semua tu I dah tinggalkan, kalau tak, tak tertanggung I, hari-hari addict nak online. Hehe.
Well, next thing, tadi as usual, I check my nuffnang. Alhamdulillah I dah dapat my second and third buffered earnings. From Taylors and Internet Explorer. Hopefully I akan dapat lagi la. Blog I ni tak famous so lepas ni kena pandai la promote blog. Lepas tu kena ambik tahu lebih banyak lagi pasal social issues, baru boleh update blog kan kan? FOr readers, thank a lot sebab sudi comment kat entry I walaupun kadang-kadang entry I banyak pasal diri I je. Haha. 

p/s : sorry la kalau ada spelling error sebab keyboard kat cc ni gila. -.-

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

ardinihumaira said... REPLY

bila tengok ada buffered, terus tersenyum lebar kan.. rasa cam berbaloi-baloi ;)

Amir Izzat said... REPLY

wah..bagusnya...duk cc ek? bahaya online cc..lau boleh..delete cookies..hehe tahniah!

nursarah said... REPLY

Nuffnang sedang 'murah hati' skang. banyak blog dapat B.E.

hudhud said... REPLY

@Amir Izzat amir. tu ka dulu fb pnh kena hack kot

hudhud said... REPLY

@ardinihumaira hehe tahu tkpe. alhamdulillah :)

hudhud said... REPLY

@nursarah betul2 byk jgk baca kat blog org lain yg dorg dpt be.

Post a Comment

Next Previous Home