Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, June 15, 2010

tag dari si handsome.

PADAN MUKA. Siapa suruh bosan. Kan dah 3 entry dalam satu hari. ha ha ha


Tak apa. Kali ni I telah di tag oleh seorang abang handsome, wiwitt. nama dia HAKIM ISHAK aka Shah Rukh Khan. hehehe. Jom kita layan tag ni.


Write 5 interesting facts about the person who tagged you.
- I rasa he's a very positive minded
- He's damn good at writing flowery words. Which I love it so much !
- I rasa dia ramai fans la sebab dia handsome. Ecehh kembang la tu Hakim tu elehh haha
- Very friendly.
- And dia baru je bagitahu I tadi yang dia tak cukup tidur. haha :P

Jot down 5 interesting facts about yourself or your hobbies.
- I'm a girl, yeah, but I tak reti make up langsung. Haha
- I can dance. Tapi tak ramai yang tahu. Hee malu lah :P
- Suara I completely macam Siti bila I nyanyi lagu Siti. Tak tipu ok ! Tanya kawan-kawan sekolah I. hehe
- I ada boyfriend yang sangat tak romantik tapi sangat understanding. ♥
- I boleh habiskan rm5000 dalam masa sebulan. Wink wink.

Pick your 5 deserving receipents and describe them
* kena buat taw. Kalau tak I merajuk ! Hehe macam ada je orang nak pujuk en? :P*
- Rara ( Miss Pinky sebab blog dia all pink ! hehe )
- Tfa ( si ayu yang paling sempoi and sporting and baik and kelakar and semua kat dia lah! haha )
- Ailyl ( girl pertama yang I jumpa muka sumpah macam korea habis ! )
- Izatie ( jealous dengan dia sebab dapat pergi Dubai and live there! hehe )
- Lassie ( si comel yang friendly sangat. heee )

ok itu saja. Bai. Hehe

p/s : u guys patut baca blog Hakim ni, i love his words :)

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Whoopz said... REPLY

Girl x reti make up? Xpe.. Xde hal.. Janji suara mcm siti.. Hahah.. :p

hudhud said... REPLY

@Whoopz hahahaha malu I :P

Embun Pagi said... REPLY

- I boleh habiskan rm5000 dalam masa sebulan. Wink wink.


statement membunuh. hahaha.

thanks jawab tag nih. that was my first time doing it.

hudhud said... REPLY

@Embun Pagi hahaha :P no biggie dude. love to answer this :)

naz said... REPLY

so you think u can dance? haha cool babe show me

hudhud said... REPLY

@naz haha a big noooooo. I malu lah :P

Post a Comment

Next Previous Home