Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, June 29, 2010

Gaduh dengan bf sampai jadi macam ni. Apa cer?

Cehh apa cer, macam rempit sungguh ayat itu. Haha.


Yes, tadi I bergaduh sikit dengan Encik Boyfriend. Ala, benda kecik je tapi entah la kenapa I tiba-tiba nak dalam hati ada taman pulak kan, touching-touching pulak. Hehe. Tapi Chako ni satu je, kalau dia tahu I tengah marah, mula-mula dia marah jugak la. Lepas tu bila I call ke atau macam dah lama sikit tu, dia buat suara lunak manja dia tu, ecehh tak ada la manja sangat tapi sedap la di pendengaran I. Haha. Terus tak jadi marah. Lagipun memang I bukan perempuan yang kuat marah. Eh, nak marah pun tak tahu camne kot. Hahaha


Ok, back to the topic. Masa I tengah gaduh tadi, time-time tu la pun I bukak account Bloglist I tu. Entah apa yang dalam otak I ni, I ter 'remove' kan blog list tu, now I kena letak balik semua url tu ! Adoiii malas nyaaaa, kena check email pulak tu. Ish, mengelamun lebih macam ni la jadinya. GRRRRR.


But now I dengan Chako dah ok, tapi penyakit M dah sampai la pulak ! Nak kena buat balik blog list itu. Adoiyaiii.


P/S : Jangan mengelamun sambil edit blog. Sumpah tunggang langgang. Haha


PESANAN PENAJA.
Memang I perasan penulisan I dalam blog ni kurang bagus. Ayat tak sedap mana pun. Lepas tu entry pun banyak merepek-merepek. At least I learnt from experience. And sorry, I jenis yang keras kepala. Lagi u guys cakap blog I teruk and I should stop blogging, lagi tu la I akan memperbaiki blog I. Thanks for all the critics :)



7 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

naz said... REPLY

last word semangat itu yg kita mahu haha

Uruchimaru @ kf said... REPLY

suke kata2 di pic itu..

Whoda said... REPLY

yeahh dats the spirit..! teehehe~

Whoda said... REPLY

dats the spirits..! teehehe~

hudhud said... REPLY

@naz tgk badan la, semangat jgk haha

hudhud said... REPLY

@Uruchimaru @ kf heee betul2 :D

hudhud said... REPLY

@Whoda hehe tq ! :D

Post a Comment

Next Previous Home