Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, July 1, 2010

Hello, I lagi hebat dari you ! Tak percaya?

Ngee. title mengundang lagi.


Baik lah, apa yang anda bakal saksikan ini mungkin salah satu sebab kenapa I gem gem. Eh apa tu gem gem? Gemuk kuasa dua. Hahahaha. Buktinya? Encik Boyfriend kalau nak tegur I kat FB chat mesti ayat perkataan pertama dia adalah 'gmok'. Damn you.


I nak tunjuk kehebatan I mengumpul sesuatu. Tak ada la banyak pun. Tapi korang ada ke?


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


HEBAT kan? hahaha

Nak dapat kan cawan ni bukan mudah. Kena beli set large. Orang gem gem macam I je boleh. Hahaha. Gila lah. Tak sangka sampai banyak macam ni sekali. Ni kalau buat hadiah contest best jugak. Ada siapa-siapa nak cawan ni? Ngehhh. Ada orang cakap McD tak baik untuk kesihatan. Tapi, I yang keras kepala ni, jangan la bercakap soal kesihatan, i menyampah sikit. Kalau dah sakit teruk baru nak beringat. Hehe. 

Plus I bukan nya selalu pun makan fast food. Kalau dengan parents je baru beli fast food. Sebab I kan belajar kat KL. Sekali-sekala balik mesti kitorang makan fast food. Dah jadi amalan tradisional keluarga I. Haha apakah?


P/S : Azam tahun ni nak try Chili's and TGI Fridays. Victoria Station tu tunggu duit Nuffnang makin banyak. Siapa nak I belanja, kena la selalu click nuff I. Ewahhh  :P

Fun website to visit : CHILI'S  :D

8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Hassanah said... REPLY

kalau nak bg cawan tu ape salahnyer
hehe

liyana aziz said... REPLY

yana ade 2 je gelas tu.. ni sah2 rajin bantai mcd... bak la sikit double cheesee bege sis! hahahahha

tia said... REPLY

tia ade 15 gelas neh,
each kaler ade,
sbb siblings and parents suke gyler gelas neh!
cool ryte ? :)

hudhud said... REPLY

@Hassanah hehe nak ke? :P

hudhud said... REPLY

@liyana aziz haha mmg rajin pun :P
tak blh2 beli sndri ekekek :D

hudhud said... REPLY

@tia alamak tia lg hebat dr I la ! ehhe

papabear said... REPLY

great collection. nanti dah kawin atk yah beli gelas lagi... kekekeke...

hudhud said... REPLY

@papabear hahahahaha ok ini lawak lah :P

Post a Comment

Next Previous Home