Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, July 1, 2010

I love to touch my..... woot woot

Dah, jangan nak berharap la ada entri lucah kat sini. Otak biru . Eh ke otak kuning? Haha.


Ok, entry kali ni untuk Nuffnang lagi. Kenapa excited sangat nak join? Hello, boleh menang phone taw ! Phone apa? LG Cookie ok, touch screen. Woot woot. So as you wish Nuffnang, this is what i love to touch ;




I love to touch my boyfriend's kitten !


Ala comel, siapa tak suka kucing? Anak kucing, lagi la. Nak tackle perempuan, bagi dia kucing. Janji dia takde asthma and janji dia tak benci kucing. For sure dia melekat kat korang. Haha. That's why la I'm so in love with Encik Boyfriend kot. Sebab dia ada kucing :P



Next, I suka sentuh apa? I suka sentuh baju kat boutique !

Haha definitely havo no idea why. Example like if I pergi Zara, Topshop, even pasar malam pun, mesti I suka sentuh baju-baju dia. Maybe I nak tengok quality kain kot. Haha. Tapi lama-lama jadi habbit pulak.



And lastly, I love to touch the touchscreen phone !!

I never had a chance to own a touchscreen phone even I wanted it so baddd ! I love Iphone but yeah it's so expensive to me. Tak mungkin la my dad akan belikan. Haha. Paling kurang pun I pernah merasa main game kat Ipod touch Athina je. Arghhh I wanted touchscreen phone so bad ! 

And that's the reason why I wanna win this LG Cookie plus it comes with 5 color ! Urghhh addicted sudah. 

                        
Hopefully I can win this ! Thanks Nuff !  :D

P/S : more info, HERE and HERE.

7 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Boy said... REPLY

nak join gakkkkk

princeduyong said... REPLY

suka kalau dpt touch hati...

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said... REPLY

saye pon suke sentuh baju2 yang ade kat butik2..hehe...http://lh6.ggpht.com/_qadpUUgfbYI/Sd4rQLdnXsI/AAAAAAAAAsc/Ss7OlutoX-o/lolz.png

hudhud said... REPLY

@princeduyong hati siapa ituuu fewiitt hehe

hudhud said... REPLY

@❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ hehe sama la kita kan :P

hudhud said... REPLY

@Boy join jgn tk join :P

cikgu isza said... REPLY

good luck!
:)

Post a Comment

Next Previous Home